Terborg: renovatie woonboerderij

Specificaties

Type woning
Vrijstaand
Inhoud van de woning
465
Aantal bewoners
8
Type verwarming
Warmtepomp installatie Neura NDX 20 KW met horizontaal captatienet, boiler 500L en buffer 800L, zon PV

Via onze website hebben wij een verzoek gekregen voor de installatie van een Neura warmtepomp die de eigenaar van de gerenoveerde woonboerderij hiervan wilde voorzien. Een mooi project waar we graag mee aan de slag zijn gegaan. 

Woonboerderij in Terborg

De woonboerderij in Terborg moest op korte termijn worden voorzien van een warmtepomp voor de besparing op kachel -en stookkosten. De eigenaar wilde daar graag snel op inspelen doordat zij subsidie wilde ontvangen voor deze energiebesparende maatregelen. Tot 2021 krijgen organisaties hun investering gedeeltelijk terug en wordt het huis verwarmt met duurzame energie. De zogeheten ISDE subsidie dient overigens binnen 6 maanden na de installatie te worden aangevraagd. De eigenaar van deze woonboerderij maakte vanzelfsprekend gebruik van deze gefinancierde subsidie. 

Reactie eigenaar

"Wij zijn heel tevreden met de keuze voor een bron warmtepomp en de aanleg. De installatie kan de huidige warmtevraag momenteel goed dekken en is comfortabel. Hoe een en ander zich zal gedragen in een strenge winter en zomer (koeling) moeten we nog ervaren."

Geo-Energie-woonboerderij-warmtepomo.jpeg

“De service is echt fantastisch. Van begin tot het eind zijn wij compleet ontzorgd.”

Gerard de Jong

Lees meer referenties

Waarom een warmtepomp bij GEO-Energie?

Bekijk wie u voor gingen