Warmtepomp onderhoud

Warmtepomp onderhoud is principe onderhoudsarm maar niet onderhoudsvrij. Het onderhoud dat aan een warmtepomp wordt verricht is preventief. De levensduur van uw pomp wordt erdoor gewaarborgd evenals de energiezuinigheid.

Geo-Energie heeft een eigen onderhoudsdienst.

Geo-Energie heeft eigen onderhoudsmonteurs die preventief periodiek het onderhoud aan uw warmtepomp kunnen doen. Zij komen hiervoor eens per 2 jaar bij u langs. U kunt hiervoor een onderhoudscontract afsluiten bij Geo-Energie. Voor systemen die niet zijn aangelegd door Geo-Energie voeren wij o.a. eerst een 0-meting uit voordat wij een onderhoudscontract aangaan. Voor meer informatie over een onderhoudscontract kunt u contact opnemen met Geo-Energie.

Geo%20Monteur.jpg

Welke onderhoudswerkzaamheden voert Geo-Energie uit?

Een warmtepomp bevat een compressor, CV pomp, Bronpomp en driewegklep als bewegende deel van uw warmtepomp. Het onderhoudspakket voor uw warmtepomp bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Controleren druk bodemsysteem ( bij aardwarmtepomp)
  • Controleren druk verwarmingssysteem
  • Controleren koelmiddel
  • Controleren overdrukventielen
  • Algemene controle functionaliteiten systeem
  • Controleren parameter settings software

Waarom is onderhoud aan uw warmtepomp belangrijk?

Regelmatig onderhoud aan uw warmtepomp , door een gecertificeerd warmtepompbedrijf is belangrijk om de levensduur van de pomp te waarborgen. En daarnaast is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw energiebesparing maximaal blijft. Dit geldt voor alle soorten en merken warmtepompen: Aardwarmtepomp, Luchtwarmtepomp en waterwarmtepomp en een hybride warmtepomp.

Wilt u hierover meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Vraag hier vrijblijvend een prijsindicatie aan

“De service is echt fantastisch. Van begin tot het eind zijn wij compleet ontzorgd.”

Gerard de Jong

Lees meer referenties

Waarom een warmtepomp bij GEO-Energie?

Bekijk wie u voor gingen