Installatie door Geo-Energie: de voordelen

Bij Geo-Energie zijn wij ervan overtuigd dat wij úw warmtepompspecialist kunnen zijn, dankzij onze 20+jaar ervaring, de combinatie van onze kennis & kunde (wij zijn volledig gecertificeerd), onafhankelijke advisering en de mogelijkheid om u van begin tot eind te ontzorgen.

Wij zorgen ervoor dat u uw woning zorgeloos, comfortabel en energiezuinig kunt verwarmen en koelen.

Dankzij de sterke combinatie van bodemkennis, boortechniek, warmtepompkennis en installatietechniek waarover Geo-Energie beschikt, krijgt u een gebalanceerd systeem, en bespaart u maximaal energie zonder op comfort in te leveren.

Van ontwerp en installatie tot en met onderhoud van de warmtepomp: Geo-Energie ontzorgt u totaal.

Geo-Energie doet van begin tot eind alles met eigen mensen en machines: advies, ontwerp, boren van de bodembron, installatie, inregelen en onderhoud. Wij voldoen aan alle certificeringseisen om al deze werkzaamheden te mogen uitvoeren. Zo profiteert u van onze 20+ jaren ervaring in het ontwerpen, aanleggen, installeren, inregelen en onderhouden van warmtepompen. 

Geo-Energie heeft haar eigen boorbedrijf.

Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat bodembron en warmtepomp van begin tot eind perfect op elkaar aansluiten. Van bron tot verwarming, koeling en warm tapwater.

U heeft de zekerheid van een ervaren en KIWA-gecertificeerde warmtepomp specialist.

Geo-Energie is een BRL 6000-21 gecertificeerd en erkend bedrijf. Voor u betekent dat geborgde kwaliteit bij het ontwerpen en installeren van warmtepompen met bodemenergie. Geo-Energie is een BRL 11000 gecertificeerd boorbedrijf. Voor u betekent dat geborgde kwaliteit bij het ontwerpen en aanleggen van bodembronnen voor aardwarmtepompen. Wij zijn dus zelf gecertificeerd, en dus niet afhankelijk van een warmtepompfabrikant of een boorbedrijf.

Geo-Energie werkt merk-onafhankelijk, maar alleen met merken die hebben bewezen goed en betrouwbaar te zijn.

Door onze jarenlange ervaring, hebben wij een goed inzicht in de kwaliteiten van de verschillende merken warmtepompen. Wij werken met meerdere fabrikanten van warmtepompen, en kunnen u dus merk-onafhankelijk adviseren. Zo kunnen wij u een merk en type warmtepomp adviseren dat het beste bij uw situatie past.

Geo-Energie kan en mag alle soorten warmtepompen aanleggen.

Wij kunnen u dus volledig open en objectief adviseren wat voor u de meest comfortabele en voordelige warmtepomp is: een bodem-gekoppelde warmtepomp (ook wel: aardwarmtepomp) of een lucht-warmtepomp.

Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Veel van onze klanten sluiten meteen een onderhoudsabonnement bij ons af. Zo blijven zij zonder zorgen hun huis comfortabel verwarmen en koelen.

 

Vraag hier vrijblijvend een prijsindicatie aan

“De service is echt fantastisch. Van begin tot het eind zijn wij compleet ontzorgd.”

Gerard de Jong

Lees meer referenties

Waarom een warmtepomp bij GEO-Energie?

Bekijk wie u voor gingen