Wat zijn de voordelen van een warmtepomp van Geo-Energie?

U investeert slim in uw woning

U vermeerdert de waarde van uw huis zonder meer te betalen!

Want door de lagere maandelijkse energielasten verdient de warmtepomp zichzelf terug, terwijl uw huis in waarde is gestegen doordat het een beter energielabel heeft en klaar is voor de toekomst.

U beschikt over de meest comfortabele manier van verwarmen en koelen

Warmtepompsystemen verwarmen uw woning met zogenaamde Lage Temperatuur Verwarming (LTV). Zo ontstaan vrijwel geen luchtwerveling en zwevende stofdeeltjes en uw huis wordt veel gelijkmatiger verwarmd.

Uw woning wordt met een warmtepomp comfortabel verwarmd. In de zomer kunt u met de warmtepomp zelfs koelen.

U kunt uw woning energiezuinig en comfortabel koelen in de zomer

Door de steeds hogere isolatie-eisen die aan woningen worden gesteld (voor nieuwbouw de BENG-norm), wordt de warmte steeds beter in huis gehouden. Daarom wordt het ook steeds belangrijker om in de zomer je huis te kunnen koelen. Dit kan met een warmtepomp!

De warmtepompen die Geo-Energie levert kunnen, door koeling via uw vloerverwarming of lage-temperatuur-radiatoren, uw woning tot 5 graden in temperatuur laten dalen.

Aardwarmtepompen gebruiken hiervoor bovendien nauwelijks energie, dus u bespaart het hoge energieverbruik van een airconditioner.

U bent klaar voor de toekomst

Het lijkt er sterk op dat de toekomst gas-loos zal zijn.

U kunt daar nu op inspelen, door met een warmtepomp te gaan verwarmen. Dan bent u alvast klaar voor de toekomst. U bent “future smart”.

Verwarmen of koelen met een warmtepomp vraagt alleen elektrische energie. Als u uw warmtepomp combineert met zonnepanelen, verwarmt u uw huis energie- en CO2-neutraal.

U bent klaar voor de BENG-norm

Sinds 1 januari 2021 moeten nieuwbouwwoningen voldoen aan de BENG-norm. Dit betekent dat hogere eisen worden gesteld aan de mate van isolatie, gebruik van fossiele energie en het toepassen van hernieuwbare energie. Aanvullende eisen worden gesteld ten aanzien van het voorkomen van oververhitting in de zomer.

Met een warmtepomp voldoet u, tegen de laagste kosten en met het meeste comfort, aan de BENG-norm: u verwarmt en koelt met hernieuwbare energie! 

U kunt vertrouwen op een beproefde techniek

Warmtepompen zijn al jaren beschikbaar en worden ook al jaren toegepast. Het is geen technologie die nog ontwikkeld moet worden.

De warmtepomp wordt in landen als Zweden, Oostenrijk en Duitsland al jaren veel toegepast en is daarmee een beproefde techniek.

U heeft de zekerheid van een ervaren en KIWA-gecertificeerde warmtepomp specialist

Geo-Energie is een BRL 6000-21 gecertificeerd en erkend bedrijf. Voor u betekent dat: geborgde kwaliteit bij het ontwerpen en installeren van warmtepompen met bodemenergie.

Geo-Energie is een BRL 11000 gecertificeerd boorbedrijf. Voor u betekent dat: geborgde kwaliteit bij het ontwerpen en aanleggen van bodembronnen voor aardwarmtepompen.

Van ontwerp en installatie tot en met onderhoud van de warmtepomp: Geo-Energie kan u totaal ontzorgen

Geo-Energie is úw warmtepomp specialist. Zo kunt u profiteren van onze 20+ jaren ervaring in het ontwerpen, aanleggen, installeren, inregelen en onderhouden van warmtepompen.

Geo-Energie doet alles in eigen beheer: advies, ontwerp, boren bodembron, installatie, inregelen en onderhoud. Geo-Energie voldoet aan alle certificeringseisen om al deze werkzaamheden te mogen uitvoeren.

Vraag hier vrijblijvend een prijsindicatie aan

“De service is echt fantastisch. Van begin tot het eind zijn wij compleet ontzorgd.”

Gerard de Jong

Lees meer referenties

Waarom een warmtepomp bij GEO-Energie?

Bekijk wie u voor gingen