Hoe werkt de installatie door Geo-Energie?

De start is een goed advies, zodat de warmtepomp past bij uw situatie en zowel in aanschaf als gebruik niet te duur is, maar wel ruim voldoende comfort biedt.

Prijsindicatie

Als u bij Geo-Energie een prijsindicatie aanvraagt, verstrekt u ons al een aantal gegevens over uw (toekomstige) woning. Een adviseur van Geo-Energie zal u daarna bellen of mailen met wat aanvullende vragen, vooral met als doel om ervoor te zorgen dat wij goed begrijpen hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

U ontvangt van ons daarna binnen een week een eerste advies met prijsindicatie voor 1 of meerdere mogelijke opties.

Maatwerkofferte

Wekt dit uw interesse, dan volgt meestal een persoonlijk gesprek, waarin wij dieper ingaan op uw wensen en de bestaande installatie en uw woning bekijken. Met de informatie die wij zo ontvangen hebben, maken wij voor uw een maatwerkofferte met een programma van eisen. 

Boormelding

Als u deze maatwerkofferte accepteert, maken wij een opdrachtbevestiging, bestellen de warmtepomp, melden eventuele boringen bij het bevoegd gezag en plannen in overleg met u de data voor het boren van de bodembron (als van toepassing) en het monteren van de warmtepomp.

Het boren van de bodembron heeft meestal een doorlooptijd van 1-2 dagen. Het monteren van de warmtepomp 2-3 dagen.

Oplevering

Als de warmtepomp eenmaal werkt, geven wij u een uitleg waarmee u aan de slag kunt. Na 6 weken komen wij nog een keer terug voor een wat uitgebreidere uitleg (u heeft dan een tijdje met de warmtepomp kunnen oefenen) en een check of de warmtepomp naar behoren werkt.

“De service is echt fantastisch. Van begin tot het eind zijn wij compleet ontzorgd.”

Gerard de Jong

Lees meer referenties

Waarom een warmtepomp bij GEO-Energie?
  • Alle soorten pompen
  • Merkonafhankelijk
  • Compleet ontzorgen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Betrouwbare partners Vaillant, PicoEnergy en NIBE

Bekijk wie u voor gingen