Warmtepomp installeren

Een warmtepomp installeren is gespecialiseerd werk. Geo-Energie is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van warmtepompinstallaties. Geo-Energie beschikt over alle vereiste certificering hiervoor. Door de jarenlange ervaring van Geo-Energie met het adviseren en installeren van warmtepompen bent u verzekerd van het gewenste resultaat.

Warmtepomp installatie door onze specialisten

Onze specialisten hebben meer dan 20 jaar ervaring met de advisering en installatie van warmtepompen. Geo-Energie heeft ervaring met alle type warmtepompen. Zowel de grondgebonden aardwarmtepomp als de lucht-water warmtepomp worden door onze specialisten vakkundig geplaatst. Voor de boringen die nodig zijn voor een grondgebonden aardwarmtepomp beschikt Geo-energie zelfs over een eigen, gecertificeerd boorbedrijf. Zo heeft Geo-Energie alles in huis als warmtepompspecialist.

Kosten warmtepompinstallatie

De kosten van een warmtepompinstallatie zijn altijd afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Gaat het om nieuwbouw of betreft het een renovatie? Hoe goed is de isolatie van uw huis, met hoeveel personen woont u in uw huis? Kiest u voor een grondgebonden warmtepomp zodat u ook kunt koelen en geen gasaansluiting meer nodig heeft of kiest u voor een lucht-water warmtepomp? Kortom, een warmtepomp is altijd maatwerk.
Een luchtwarmtepomp inclusief installatie is er vanaf circa € 7000,-. Een grondgebonden aardwarmtepomp, inclusief grondboring vanaf circa € 15.000,-. Deze bedragen zijn voor aftrek van subsidie.

Installatie door GEO-energie.nl

 • Geo-energie heeft alles in eigen beheer
  Geo-Energie heeft zich als installatiebedrijf voor 100% gespecialiseerd in de advisering een aanleg van alle typen warmtepompinstallaties. Geo-Energie adviseert en plaats zowel grondgebonden aardwarmtepompen, lucht-water warmtepompen als hybride waterpomp te plaatsen.
 • Geo-energie heeft een eigen boorbedrijf
  Geo-Energie heeft een eigen, gecertificeerd boorbedrijf zodat zij alle werkzaamheden onder eigen regie kan uitvoeren.
 • Erkend innovatiepartner van Vaillant
  Geo-Energie is door Vaillant erkend als innovatieve partner warmtepompen. Deze kwaliteitsgarantie levert u, naast een kwalitatieve goede installatie een verlengde garantie op. Zo krijgt u nog meer zekerheid.
 • Geo-Energie is merk-onafhankelijk adviseur. Wij werken met meerdere merken, als deze aan onze kwaliteit eisen voldoen.

Warmtepomp laten installeren: de voordelen

 • Met een warmtepomp bent u helemaal voorbereid op een toekomst zonder fossiele brandstoffen, zeker als u die combineert met zonnepanelen.
 • Met een warmtepomp geniet u van comfortabele warmte.
 • Indien uw warmtepomp hiervoor geschikt is kunt u in de zomer passief koelen tegen minimale energiekosten.
 • U draagt bij aan de verlaging van de CO2 uitstoot en woont u duurzaam.
 • Hebt u “ úw eigen energiebron”
 • Kunt u gebruik maken van de overheid subsidie.

Heeft u interesse in een waterpomp of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

“De service is echt fantastisch. Van begin tot het eind zijn wij compleet ontzorgd.”

Gerard de Jong

Lees meer referenties

Waarom een warmtepomp bij GEO-Energie?

Bekijk wie u voor gingen