Alles over warmtepompen

Bent u op zoek naar een warmtepomp?

Als u op zoek bent naar comfortabele, milieuvriendelijke verwarming voor uw huis dan bent u op zoek naar een warmtepomp!
Een warmtepomp is een milieuvriendelijke manier voor de verwarming van uw huis. Met een warmtepomp gebruikt u in plaats van gas voor de verwarming van uw huis de warmte uit de bodem of uit de buitenlucht. Geo-Energie weet alles over warmtepompen en kan u adviseren. Neem gerust contact met ons op. 

Bodem gekoppelde warmtepomp of lucht/water?

Alles over warmtepompen: Een warmtepomp kan zijn energie uit de aarde halen of uit de lucht.

Op een diepte van ongeveer 50 meter heeft de bodem een constante temperatuur. De warmtepomp maakt gebruik van deze gratis aardwarmte om uw huis te verwarmen en te zorgen voor warm water voor de douche en de keuken. een lucht/water warmtepomp haalt warmte (=energie) uit de buitenlucht. Dit kan zelfs tot -20 graden. Deze warmtepompen zijn ook zeer geschikt voor toepassing in bestaande huizen en bij renovatie. 

De warmtepompen die Geo-Energie plaatst kunnen in veel gevallen ook buiten staan. Dus ook als u weinig plaats heeft is een warmtepomp een goede en energie zuinige optie om uw huis comfortabel te verwarmen of u nu kiest voor een bodemgekoppelde warmtepomp of een luchtwarmtepomp of waterwarmtepomp.

Je eigen energiebron

Alles over warmtepompen: Met een Warmtepomp heb je je eigen energiebron!

De aanschaf van een warmtepomp mag dan misschien wel duurder zijn dan een ander verwarmingsysteem, op jaarbasis bent u qua energieverbruik veel goedkoper uit tot wel honderden euro’s per maand. Bovendien spaart u het milieu. U bent onafhankelijk van het aardgas of propaangas. U heeft uw eigen energiebron!

Alles over warmtepompen

“De service is echt fantastisch. Van begin tot het eind zijn wij compleet ontzorgd.”

Gerard de Jong

Lees meer referenties

Waarom een warmtepomp bij GEO-Energie?
  • Alle soorten pompen
  • Merkonafhankelijk
  • Compleet ontzorgen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Betrouwbare partners Vaillant, PicoEnergy en NIBE

Bekijk wie u voor gingen