Vaillant warmtepomp kopen

Geo-Energie is erkend warmtepomp installateur van Vaillant warmtepompen. Geo-Energie installeert zowel aardwarmtepomp als luchtwarmtepomp van Vaillant.

Waarom een Vaillant warmtepomp kopen?

De waarde van de Vaillant warmtepomp is al jarenlang in de praktijk bewezen. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam koel in de zomer. Vaillant biedt veel keuze. Zo is er altijd een Vaillant warmtepomp passend bij uw huis en uw gezinssituatie.

Een warmtepomp kopen van Vaillant

Een warmtepomp kopen is altijd maatwerk. Om te weten welke warmtepomp het beste bij uw situatie past kan Geo-Energie u, als gespecialiseerd bedrijf goed adviseren.

Vaillant heeft een ruim assortiment van warmtepompen die op aard of bodemwarmte werken. (bodem gekoppelde warmtepomp), warmtepompen die de energie uit de lucht halen en Hybride warmtepomp, die worden gekoppeld aan uw bestaande cv- installatie.

De bediening van een Vaillant warmtepomp is eenvoudig en vergelijkbaar met de cv-installatie.

Welke voordelen levert een Vaillant warmtepomp voor mij op?

  • Energiebesparing. Door gebruik te maken van gratis warmte uit de aarde of uit de lucht bespaart u tot wel  45% op uw energiegebruik. Er zijn tevens mogelijkheden  voor een energiespaarlening.
  • Verwarmen en koelen . In de winter verwarmt u uw huis comfortabel met een warmtepomp. Maar ook in de zomer heeft u plezier van een warmtepomp. Door gebruik te maken van aardwarmte kunt u uw huis in de zomer passief koelen tijdens zwoele zomerdagen.
  • Minder Co2 uitstoot . De warmtepomp haalt de warmte uit de duurzame warmtebronnen aarde of lucht. Door gebruik te maken van deze hernieuwbare bronnen bereikt u een indrukwekkende vermindering van CO2- uitstoot met wel 45%
  • Garantie : Vaillant biedt u, samen met Geo-Energie, een verlengde garantie tot 5 jaar.

Contact met uw warmtepomp installateur

Geo-Energie is gekwalificeerd innovatiepartner van Vaillant en uitsluitend gespecialiseerd advies en aanleg van warmtepompen. Vraag hier offerte aan of bel ons op nummer: 0113-671600

“De service is echt fantastisch. Van begin tot het eind zijn wij compleet ontzorgd.”

Gerard de Jong

Lees meer referenties

Waarom een warmtepomp bij GEO-Energie?

Bekijk wie u voor gingen