Installateur warmtepompen Geo Energie

Installateur gespecialiseerd in warmtepompen

Geo-Energie is een installateur die 100% is gespecialiseerd in de installatie en advisering van warmtepompen voor duurzame verwarming en koeling van uw huis. Geo-Energie is warmtepomp installateur voor alle typen warmtepompen. Zowel grondgebonden warmtepompen als luchtwarmtepomp als hybride warmtepomp geplaatste warmtepompen worden door installateur Geo-Energie geplaatst.

Gespecialiseerd installatiebedrijf

Geo-Energie is een installatiebedrijf dat zich uitsluitend bezig houdt met alles dat met warmtepompen te maken heeft. Geo-Energie heeft hierdoor veel kennis en ervaring met advisering, levering en installatie van verschillende typen warmtepompen. Daarnaast heeft Geo-Energie een eigen, gecertificeerd boorbedrijf zodat zij alle werkzaamheden onder eigen regie kan uitvoeren. Kwaliteit en rendement kan hierdoor worden gegarandeerd. Omdat een warmtepomp altijd maatwerk is , wordt de warmtepomp altijd aangepast aan uw woning of gebouw.

Wat is belangrijk bij het kiezen van een warmtepomp installateur?

Om een goede installateur te kiezen voor levering en plaatsing van een warmtepomp zijn verschillende factoren van belang. Wat is er belangrijk bij het kiezen van een warmtepomp installateur?

 • Wettelijke eisen en certificatenEen warmtepomp installateur moet voldoen aan een groot aantal wettelijke eisen en certificeringen. Geo-Energie voldoet aan alle eisen. Zij beschikken over alles eisen voor zowel boren als aanleggen van warmtepompen en kwaliteitsborging.
 • Ervaring: Geo-Energie heeft meer dan 20 jaar ervaring met warmtepompen
 • Onafhankelijk: Geo-Energie is ongebonden adviseur op het gebied van alle soorten warmtepompen. Zowel aardwarmtepompen, lucht-warmtepompen als hybride warmtepomp geplaatste, voor elke situatie wordt de beste oplossing geadviseerd. Wij werken vaak met pompen van Vaillant of Neura. Met deze merken hebben wij goede ervaringen. de prijs waarde verhouding en rendementen van deze merken zijn goed.
 • Garantie: Als erkend installateur van o.a. Vaillant en Neura kunnen wij verlengde garanties geven op onze installaties. Hierdoor heeft u de zekerheid die u wenst.
 • Rendement: Geo-Energie garandeert het rendement op uw warmtepomp.
 • Nieuwbouw en Renovatie
  • Warmtepomp installateur Geo-Energie werkt zowel bij nieuwbouw als bij renovaties.
  • Geo-Energie heeft veel ervaring bij nieuwbouw in wijken zonder gas (gaslozewijken)
  • Met Collectief Private Ondernemingen (CPO’s) werkt advies- en installatiebedrijf Geo-Energie regelmatig samen. Zo zijn of worden in projecten in Eindhoven Project De Schrijver, en in Delft Coendersbuurt ,warmtepompen geïnstalleerd door Geo-Energie als warmtepomp installateur.

Te weinig installateurs in Nederland

Op dit moment zijn er in Nederland slechts 50 installateurs die het juiste papiertje hebben om een warmtepomp te kunnen installeren. Alles warmtepomp installateurs van Geo-Energie hebben wel de juiste papieren om de warmtepomp te installeren. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

“De service is echt fantastisch. Van begin tot het eind zijn wij compleet ontzorgd.”

Gerard de Jong

Lees meer referenties

Waarom een warmtepomp bij GEO-Energie?

Bekijk wie u voor gingen