Wat zijn de voordelen van een warmtepomp?

 • U investeert slim in uw woning
  U vermeerdert de waarde van uw huis zonder meer te betalen! Want door de daling van de maandelijkse energielasten verdient de warmtepomp zichzelf terug, terwijl uw huis in waarde is gestegen doordat het een beter energielabel heeft en is klaar voor de toekomst.

  Bij nieuwbouw geeft u geen geld uit aan gasketels of gasaansluitingen, waar we nou juist vanaf willen. Vaak kan, bij de bouw van een huis, de warmtepomp worden meegefinancierd.
   
 • U beschikt over de meest comfortabele manier van verwarmen en koelen
  Warmtepompsystemen verwarmen uw woning met zogenaamde Lage Temperatuur Verwarming (LTV). Dit verhoogt het wooncomfort, want zo ontstaan vrijwel geen luchtwerveling en zwevende stofdeeltjes. Bovendien wordt uw huis veel gelijkmatiger verwarmd. 

  Zo maakt u uw woning comfortabel en behaaglijk door met een warmtepomp te verwarmen. In de zomer kunt u met de warmtepomp zelfs koelen.
   
 • U bent klaar voor de toekomst
  Het lijkt er sterk op dat de toekomst zal gas-loos zijn. U kunt daar nu op inspelen, door met een warmtepomp te gaan verwarmen. Dan bent u alvast klaar voor de toekomst. U bent “future smart”. Verwarmen of koelen met een warmtepomp vraagt alleen elektrische energie. Als u uw warmtepomp combineert met zonnepanelen, verwarmt u uw huis energie- en CO2-neutraal.
   
 • U kunt vertrouwen op een beproefde techniek
  Warmtepompen zijn al jaren beschikbaar en worden ook al jaren toegepast. Het is geen technologie die nog ontwikkeld moet worden. De warmtepomp is in landen als Zweden en Duitsland al veelgebruikt en daarmee een beproefde techniek.
   
 • U heeft de zekerheid van een ervaren en KIWA-gecertificeerde warmtepomp specialist
  Geo-Energie is een BRL 6000-21 gecertificeerd en erkend bedrijf. Voor u betekent dat geborgde kwaliteit bij het ontwerpen en installeren van warmtepompen met bodemenergie. Geo-Energie is een BRL 11000 gecertificeerd boorbedrijf. Voor u betekent dat geborgde kwaliteit bij het ontwerpen en van bodembronnen voor aardwarmtepompen.
   
 • Van ontwerp en installatie tot en met onderhoud van de warmtepomp: Geo-Energie kan u totaal ontzorgen
  Geo-Energie is úw warmtepomp specialist. Zo kunt u profiteren van onze 20+ jaren ervaring in het ontwerpen, aanleggen, installeren, inregelen en onderhouden van warmtepompen. Geo-Energie doet alles in eigen beheer: advies, ontwerp, boren bodembron, installatie, inregelen en onderhoud. Geo-Energie voldoet aan alle certificeringseisen om al deze werkzaamheden te mogen uitvoeren.
   
 • Nieuw gebouwde woningen kunt u  energiezuinig en comfortabel koelen in de zomer
  Door de steeds hogere isolatie-eisen die aan woningen worden gesteld, is het, zeker in nieuw gebouwde woningen, gewenst om in de zomer te koelen tegen de warmte die van buiten komt, of via de zon naar binnen straalt.

  De warmtepompen die Geo-Energie levert, kunnen door koeling via uw vloerverwarming of lage-temperatuur-radiatoren, uw woning tot 5 graden in temperatuur laten dalen. Aardwarmtepompen, die gebruikmaken van de koelte in de bodem, gebruiken hiervoor nauwelijks energie. Zo bespaart u de aanschafkosten en het hoge energieverbruik van een airconditioner.
   
 • U kunt een gas-loze of zelfs CO2 neutrale woning bouwen
  Verwarmen of koelen met een warmtepomp vraagt alleen elektrische energie. Als u uw warmtepomp combineert met zonnepanelen, verwarmt u uw huis energie- en CO2-neutraal.
   
 • U bent onafhankelijk van gasleveranciers of warmtenetten
  De energieprijzen zijn voortdurend in beweging. De verwachting is dat de energiebelasting op gas fors zal stijgen. Dit betekent dat de rekening van uw gasleverancier of stadsverwarming flink zal stijgen. Met een warmtepomp rekent u daarmee af. U bent niet meer afhankelijk van (de grillen van) een gasbedrijf of stadsverwarming.

“De service is echt fantastisch. Van begin tot het eind zijn wij compleet ontzorgd.”

Gerard de Jong

Lees meer referenties

Waarom een warmtepomp bij GEO-Energie?
 • Alle soorten pompen
 • Merkonafhankelijk
 • Compleet ontzorgen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Betrouwbare partners Vaillant, PicoEnergy en NIBE

Bekijk wie u voor gingen