Nieuwbouw in Kloosterzande

Vraag van de klant

De heer en mevrouw De Bruijne hebben, voor hun nieuwbouwhuis in Kloosterzande een advies gevraagd aan Geo-Energie. Zij hebben de wens om energiezuinig te verwarmen en om geen gasaansluiting aan te leggen en uitsluitend te verwarmen met een Warmtepomp. In de zomer willen de bewoners kunnen koelen. Daarnaast zullen zonnepanelen worden aangelegd.

 

Specificaties

Type woning
Vrijstaand
Inhoud van de woning
505m3 / 200m2
Aantal bewoners
3
Type verwarming
Vloerverwarming, zowel op de begane grond als op de verdieping.

Door Geo-Energie geadviseerd en geïnstalleerd

Geo-Energie heeft  een Vaillant bodemgekoppelde warmtepomp met gesloten bodemenergiesysteem geadviseerd: De Vaillant  flexoCOMPACT 88/4 met ingebouwde boiler van 180 liter. Tevens biedt deze warmtepomp de mogelijkheid om in de zomer passief te koelen. De vloerverwarming worden geregeld door middel van naregelingen op zowel de verdieping als de begane grond. Er zijn 2 boringen van circa 75 m gedaan naast het huis in de buurt van de technische ruimte.

Voordelen flexoCompact

De voordelen: de flexoCompact is, zoals de naam aangeeft een compacte warmtepomp die bovendien de mogelijkheid biedt om in de zomer te koelen. Bij nieuwbouwhuizen met een zeer goede isolatie dit het belangrijk om ook de warmte weer kwijt te raken.

“De service is echt fantastisch. Van begin tot het eind zijn wij compleet ontzorgd.”

Gerard de Jong

Lees meer referenties

Waarom een warmtepomp bij GEO-Energie?

Bekijk wie u voor gingen