Vaillant warmtepomp

Voor Geo-Energie is de Duitse fabrikant Vaillant een van de merken die wij graag verkopen en installeren.

 • Goede prijs-waarde verhouding
 • Installatie door Geo-Energie, alles in eigen beheer
 • Goede service en garantie

Vaillant biedt een breed assortiment met betrouwbare en energiezuinige warmtepompen, met een goede prijs-waarde-verhouding. Vaillant biedt een goede service en garantieregeling.

Geo-Energie is al lange tijd erkend-partner-installateur van Vaillant. Voor bodem-gekoppelde warmtepompen leggen wij zelf de bodembron aan.

Wij leveren en installeren alle Vaillant types voor alle toepassingen; voor compacte woningen, appartementen, bedrijfshallen. Bodem-gekoppelde warmtepompen en lucht-warmtepompen.

Voor de grotere woningen, waar de warmtepomp in een garage of bergruimte kan staan, is Vaillant vaak een prima oplossing. De volgende modellen zijn het populairst:

Vaillant flexoCOMPACT bodem-gekoppelde warmtepomp met ingebouwde warmwaterboiler

Vaillant%20aardwarmtepomp%20Geotherm.png


Voor (nieuwe) woningen tot 300 m2 is dit een zeer geschikte warmtepomp. Doordat het vat, waarin het warm tapwater wordt bewaard (de boiler, inhoud 180 liter) is ingebouwd, is weinig ruimte nodig.

 • Bodemboring door Geo-Energie.
 • Voor (nieuwe) woningen tot 300 m2.
 • Ingebouwde boiler van 180 liter.
 • Verwarmen in de winter en koelen in de zomer

Geo-Energie legt zelf, door middel van een verticale boring in uw tuin of oprit, een bodembron aan, die aan de warmtepomp wordt gekoppeld.

Dankzij de ingebouwde koelmodule en koppeling aan de bodembron, kan uw woning ’s zomers eenvoudig en zeer energiezuinig gekoeld worden via dezelfde  vloerverwarming en/of LTV-radiatoren waarmee u ook verwarmt.

Prijs van de flexoCOMPACT warmtepomp

Prijsindicatie inclusief BTW en exclusief eventuele subsidie: € 20.000. Dit is de prijs voor levering en installatie, en inclusief het aanleggen van de bodembron.

Prijsindicatie aanvragen 

Vaillant flexoTHERM bodem-gekoppelde warmtepomp
 

vaillant%20warmtepomp%20def.jpg

Heeft u, bijvoorbeeld doordat er meer dan 4 personen in huis wonen, behoefte aan een ruimere hoeveelheid warm tapwater, dan is de flexoTHERM een prima oplossing, ook voor de grotere woningen. Ook dit type is betrouwbaar en zuinig. Leverbaar in verschillende vermogens voor (nieuwe) woningen tot 400 m2.

Bij deze warmtepomp wordt een boiler-vat (van bijvoorbeeld 300 liter) geleverd, waarin warm tapwater wordt bewaard. De boiler neemt ongeveer 1 m2 ruimte in.

 • Bodemboring door Geo-Energie
 • Voor (nieuwe) woningen tot 400 m2
 • Boiler afgestemd op uw tapwater behoefte
 • Verwarmen in de winter en koelen in de zomer

Installatie door Geo-Energie

Geo-Energie legt zelf, door middel van een verticale boring in uw tuin of oprit, een bodembron aan, die aan de warmtepomp wordt gekoppeld.

Dankzij de ingebouwde koelmodule en koppeling aan de bodembron, kan uw woning ’s zomers eenvoudig en zeer energiezuinig gekoeld worden via dezelfde  vloerverwarming en/of LTV-radiatoren waarmee u ook verwarmt.

Prijs van de flexoTHERM warmtepomp

Prijsindicatie inclusief BTW en exclusief eventuele subsidie: € 23.000. Dit is de prijs voor levering en installatie van de warmtepomp, en inclusief het aanleggen van de bodembron.

Prijsindicatie aanvragen 

Vaillant aroTHERM plus luchtwarmtepomp

vaillant%20luchtwarmtepomp.png

Dit is dus een uitstekende kwaliteit lucht-warmtepomp, met een goede prijs-waarde-verhouding, die nieuw gebouwde woningen tot 200 m2 het hele jaar zal verwarmen. Bij deze warmtepomp wordt een boiler-vat (van bijvoorbeeld 200 liter) geleverd en gemonteerd, waarin warm tapwater wordt bewaard. De boiler neemt ongeveer 1 m2 ruimte in.

 • Voor (nieuwe) woningen of appartementen tot 200 m2
 • Boiler afgestemd op uw tapwater behoefte
 • Verwarmen in de winter en koelen in de zomer
 • Een van de stilste lucht-warmtepompen: in fluistermodus 24 dB(A) op 5 meter afstand!

Installatie door Geo-Energie

In de zomer kan men de woning via de vloerverwarming koelen; anders dan bij een bodem-gekoppelde warmtepomp verbruikt de warmtepomp hiervoor elektrische energie.

Deze warmtepomp wordt buiten de woning geplaatst en neemt ongeveer 1,5 m2 ruimte in. Er hoeft geen bodembron te worden aangelegd. Met een 200 of 300 liter boiler zorgt deze warmtepomp ook voor voldoende  warm-tapwater. De boiler neemt ongeveer 1 m2 ruimte in.

Prijs van de aroTHERM plus warmtepomp

Prijsindicatie inclusief BTW en exclusief eventuele subsidie: € 13.000. Dit is de prijs voor levering en installatie van de warmtepomp en boilervat.

Prijsindicatie aanvragen 

“De service is echt fantastisch. Van begin tot het eind zijn wij compleet ontzorgd.”

Gerard de Jong

Lees meer referenties

Waarom een warmtepomp bij GEO-Energie?

Bekijk wie u voor gingen