NIBE warmtepomp

NIBE is een Zweeds merk warmtepompen en is europees marktleider op het gebied van Warmtepompen.

 • Stilste warmtepompen op de markt
 • Installatie door Geo-Energie, alles in eigen beheer
 • Hoog rendement, zowel aard als luchtwarmtepompen

Geo-Energie is erkend installateur van NIBE warmtepompen

Voor Geo-Energie is het Zweedse NIBEeen van de merken die wij graag verkopen en installeren, omdat NIBE een breed assortiment met moderne en energiezuinige warmtepompen biedt. NIBE is evenals Geo-Energie gespecialiseerd in warmtepompen. Geo-Energie is al lange tijd erkend-partner-installateur van NIBE. Voor bodem-gekoppelde warmtepompen leggen wij zelf de bodembron aan.

Wij leveren en installeren alle NIBE types voor alle toepassingen; voor compacte woningen, appartementen, bedrijfshallen. Bodem-gekoppelde warmtepompen en lucht-warmtepompen.

NIBE F1255-PC aardwarmtepomp met ingebouwde warmwaterboiler


Nibe%20aard-warmtepomp.pngMet een NIBE aardwarmtepomp kunt u uw woning verwarmen zonder gas. Door de bodemboring bent u in het rendement niet afhankelijk van de buitentemperatuur. Een zeer zekere manier van verwarmen dus. 

Voor (nieuwe) woningen tot 225 m2 is dit een zeer geschikte warmtepomp. Doordat het vat, waarin het warm tapwater wordt bewaard (de boiler, inhoud 180 liter) is ingebouwd, is weinig ruimte nodig, en kan deze warmtepomp zelfs in trapkasten worden geplaatst.

Doordat de warmtepomp zeer stil is, is een plek in de buurt van de woonruimte of slaapkamers geen probleem. Dit is een modulerende warmtepomp, die het geleverde vermogen aanpast aan de warmtevraag van de woning. Hierdoor is hij energiezuinig en slijt minder snel.

 • Bodemboring door Geo-Energie.
 • Voor nieuwe woningen tot 225 m2.
 • Ingebouwde boiler van 180 liter.
 • Verwarmen in de winter en koelen in de zomer

Installatie door Geo-Energie

Geo-Energie legt zelf, door middel van een verticale boring in uw tuin of oprit, een bodembron aan, die aan de warmtepomp wordt gekoppeld. 

Dankzij de ingebouwde koelmodule en koppeling aan de bodembron, kan uw woning ’s zomers eenvoudig en zeer energiezuinig gekoeld worden via dezelfde vloerverwarming en/of LTV-radiatoren waarmee u ook verwarmt.

Prijs van de NIBE F1255-PC aardwarmtepomp

Prijsindicatie inclusief BTW en exclusief eventuele subsidie: € 20.000. Dit is de prijs voor levering en installatie, en inclusief het aanleggen van de bodembron.

Prijsindicatie aanvragen

NIBE 1145-PC bodem-gekoppelde warmtepomp

 

Nibe%20aard-warmtepomp.pngHeeft u, bijvoorbeeld doordat er meer dan 4 personen in huis wonen, behoefte aan een ruimere hoeveelheid warm tapwater, dan is de NIBE F1155-PC een prima oplossing, ook voor de grotere woningen. Ook dit type is stil, betrouwbaar en zuinig. Leverbaar in verschillende vermogens voor (nieuwe) woningen van 200-300 m2.

Bij deze warmtepomp wordt een boiler-vat (van bijvoorbeeld 300 liter) geleverd en gemonteerd, waarin warm tapwater wordt bewaard.

 

 

 • Bodemboring door Geo-Energie
 • Voor (nieuwe) woningen van 200-300 m2
 • Boiler afgestemd op uw tapwater-verbruik 
 • Verwarmen in de winter en koelen in de zomer


Installatie door Geo-Energie

Geo-Energie legt zelf, door middel van een verticale boring in uw tuin of oprit, een bodembron aan, die aan de warmtepomp wordt gekoppeld. 

Dankzij de ingebouwde koelmodule en koppeling aan de bodembron, kan uw woning ’s zomers eenvoudig en zeer energiezuinig gekoeld worden via dezelfde vloerverwarming en/of LTV-radiatoren waarmee u ook verwarmt.

Prijs van de NIBE 1145-PC warmtepomp, inclusief installatie

Prijsindicatie inclusief BTW en exclusief eventuele subsidie: € 25.000. Dit is de prijs voor levering en installatie van de warmtepomp, en inclusief het aanleggen van de bodembron.

Prijsindicatie aanvragen

NIBE F 2120 luchtwarmtepomp

 

Nibe%20luchtwarmtepomp%20.png

NIBE heeft voor luchtwarmtepompen onze voorkeur, omdat het een van de stilste in zijn soort is, zich via modulatie aanpast aan de warmtevraag uit de woning, beschikt over een goede serviceorganisatie en een marktconforme garantieregeling.

Het rendement van deze warmtepomp blijft, ook als het buiten vriest, hoog, wat het energieverbruik beperkt.Dit is dus een uitstekende kwaliteit warmtepomp, die woningen tot 350 m2 het hele jaar zal verwarmen. 

In de zomer kan men de woning via de vloerverwarming koelen; anders dan bij een bodem-gekoppelde warmtepomp verbruikt de warmtepomp hiervoor elektrische energie.

 • Stilste luchtwarmtepomp
 • Volledige aanleg door Geo-Energie
 • Boiler afgestemd op uw tapwater behoefte
 • Voor (nieuwe) woningen tot 300 m2

Installatie door Geo-Energie

Deze warmtepomp wordt buiten de woning geplaatst en neemt ongeveer 1,5 m2 ruimte in. Er hoeft geen bodembron te worden aangelegd. Met een 200 of 300 liter boiler zorgt deze warmtepomp ook voor voldoende  warm-tapwater. De boiler neemt ongeveer 1 m2 ruimte in.

Prijs van de F 2120 luchtwarmtepomp

Prijsindicatie inclusief BTW en exclusief eventuele subsidie: € 17.000. Dit is de prijs voor levering en installatie van de warmtepomp en boilervat.

Prijsindicatie aanvragen

“De service is echt fantastisch. Van begin tot het eind zijn wij compleet ontzorgd.”

Gerard de Jong

Lees meer referenties

Waarom een warmtepomp bij GEO-Energie?

Bekijk wie u voor gingen